Bootzorg Jachtservice
Tel: 075 - 670 29 23
Zaandam

Over Bootzorg

Bootzorg Jachtservice is opgericht door Kors Meijer. Hij heeft een jarenlange praktijkervaring met het verbeteren en onderhouden van boten. De basis van zijn kennis wordt gevormd door een studie HTS elektrotechniek. Na deze studie heeft hij samengewerkt met specialisten op verschillende vakgebieden. Hierdoor heeft hij de kunde in huis om ook aan uw boot alle werkzaamheden goed uit te voeren. En mocht het zo zijn dat de klus te omvangrijk is, dan kan Kors binnen zijn netwerk iemand vinden om het werk gezamenlijk te realiseren.

Vaarpraktijkervaring

Naast kennis over de techniek heeft Kors een grote hoeveelheid vaarpraktijkervaring. Hij is al jarenlang actief in de watersport, heeft een zeilschool gerund en als schipper diverse boten van A naar B gebracht voor de eigenaar. Door deze praktijkervaring geeft hij u een goed en duidelijk advies over het gebruik van allerlei instrumenten en installaties aan boord van uw boot. Wat is de beste plek voor een plotter? Waar hoort het reddingsvlot? Welke andere veiligheidsmiddelen zijn er nodig op uw boot? Rekeninghoudend met uw vaargebied krijgt u uw boot optimaal toegerust.

Expertise bij u op locatie

Kors beschikt met Bootzorg over een netwerk van specialisten. Daarmee zijn alle werkzaamheden mogelijk en kunt u ook terecht met een groot project. Wilt u een totale refit of nieuwbouw van uw boot? Bootzorg begeleidt het project voor u en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Klust u graag zelf, maar wilt voor specialistische klussen ondersteuning? Ook dan bent u bij Bootzorg aan het goede adres. Vanzelfsprekend komt de hulp naar u toe. Geen gedoe met de boot overbrengen naar een andere locatie.

Aanbevelingen

Bootzorg krijgt aanbevelingen van gerenommeerde bedrijven. Zo is hij voor klanten van Dekker Watersport te Zaandam vaak ingezet:

"Kors Meijer, al ruim 10 jaar een graag geziene gast bij ons in de winkel. Voorheen met zijn zeezeilschool in onze haven. En nu al een paar jaar bezig met zijn jachtservicebedrijf Bootzorg. Altijd een prettige samenwerking en een vakman pur sang. Ik vertrouw hem zeker mijn klanten toe."

Sander Prins, Dekker Watersport te Zaandam.

Particulier:

"Kors heeft ons uitstekend geholpen bij het vervangen van de boegschroef van ons zeiljacht. Wij noemen hem 'de McGyver onder de boottechniekers'. Hij lost alle problemen op. Kan het niet op manier A dan komt er een manier B."

G. Wouters en H. Rijneveld a/b Markiezin 2010